Arrestohet pas 24 orësh autori që plagosi efektivin e policisë
Arrestohet pas 24 orësh autori që plagosi efektivin e policisë
Kandidati PS-së KUKÉS, mban “koncert elektoral”
Kandidati PS-së KUKÉS, mban “koncert elektoral”
Vizita zyrtare në SHBA, Presidenti Begaj bën foto krah Biden dhe zonjës së parë
Vizita zyrtare në SHBA, Presidenti Begaj bën foto krah Biden dhe zonjës së parë
Shalsi sulmon Berishën dhe i thur lavde Ramës: I bëri Shqipërisë në arenën ndërkombëtare, atë se ka bëri njeri në 100 vite
Shalsi sulmon Berishën dhe i thur lavde Ramës: I bëri Shqipërisë në arenën ndërkombëtare, atë se ka bëri njeri në 100 vite
Mjeku toksikolog flet për drogën në tullumbace: Shkëput oksigjenin nga truri dhe shpie në arrest kardia
Mjeku toksikolog flet për drogën në tullumbace: Shkëput oksigjenin nga truri dhe shpie në arrest kardia
Pse Edi Rama e bëri të rëndësishme Shqipërinë në krye të Këshillit të Sigurimit?
Pse Edi Rama e bëri të rëndësishme Shqipërinë në krye të Këshillit të Sigurimit?
Deputeti Korreshi me bukë misri dhe kos me vete në parlament: Kaq mund mund të blejë një pensionist
Deputeti Korreshi me bukë misri dhe kos me vete në parlament: Kaq mund mund të blejë një pensionist
Rritet çmimi i vajit të ullirit në tregun botëror
Rritet çmimi i vajit të ullirit në tregun botëror
Ermonela Felaj njeh Bardhi si kryetar i grupit parlamentar: S’di të keni bërë ndonjë ndryshim!
Ermonela Felaj njeh Bardhi si kryetar i grupit parlamentar: S’di të keni bërë ndonjë ndryshim!
Kretari i Bashkisë Vorë i fal 48 MLN Gaz Haxhisë për SUV
Kretari i Bashkisë Vorë i fal 48 MLN Gaz Haxhisë për SUV
previous arrow
next arrow
Publik TV ju fton të ndani shqetësimin tuaj duke shërbyer si kanal komunikimi në denoncimin e fenomeneve të padrejta në shoqërinë shqiptare. Dërgoni materialin apo historinë tuaj.