A e përdori Butrinti historinë Kiara-Luiz për #marketing?

Që prej kur filloi Big Brother Albania VIP dhe historia Kiara-Luiz, jo pak herë është përmendur edhe Butrint Imeri, ish-partneri i Kiarës.

Dyshja nuk janë prononcuar thuajse asnjëherë për lidhjen me njëri-tjetrin. Për shembull, kur Butrintin e pyesnin se çfarë mendimi kishte për Kiarën, ai u përgjigjej gazetarëve vetëm me “shoqe e mirë”.

2 muaj më parë, Butrinti u pyet edhe pse u nda Kiara, pyetje së cilës ai iu përgjigj:

“S’ka patur ndonjë arsye. Thjesht ajo ka shkuar në rrugën e saj, unë në të timen.”