Andi Bushati komenton vizitën e Kim në varrezat e dëshmorëve: Demokratët mërziten me Yurin por jo me partnerin politik Ilir Meta …

Statusi i Andi Bushatit:

Shoh qe ka shume demokrate qe jane terbuar se pse 𝗬𝘂𝗿𝗶 𝗞𝗶𝗺 shkoi ne varrezat e deshmoreve te perkujtonte 𝟮𝟵 𝗻𝗲𝗻𝘁𝗼𝗿𝗶𝗻, por nuk thone asgje per faktin se kete e beri edhe 𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗠𝗲𝘁𝗮.
Ti s’mund te jesh me llogarikerkues ndaj perfaqesuesit te nje shteti te huaj, sesa ndaj nje partneri qe e ke zgjedhur per te bere koalicion.
Dhe kete se them, as sepse vete jam per “29”-en, as se kam ndryshuar mendim per ambasadoren, por sepse njerezit duhen matur me te njejten mase dhe te njejten peshe.
Ai qe s’e ben eshte thjeshte manipulator