Eglantina gjermenit i akordohet çmimi “Distinguished Alumni GVSU”

Jam E lumtur dhe e nderuar për vlerësimin që universiteti Grand Valley në Michigan më bëri,pas 20 vitesh të studimeve të mia master në këtë universitet prestigjioz.

Shumë emocione gjatë ceremonisë, ku bashkë me disa ish studentë na u akordua çmimi “Distinguished Alumni GVSU”. Thnx to all of you and God bless you! -shkruan e emocionuar Ministria socialisteeglantina Gjermeni nga  ambjentet e Grand Valley  ne Michigan./publik.live