Elsa Lila lirohet nga burgu në Itali

Këngëtarja shqiptare Elsa Lila e ar restuar në 16 mars në Itali me akuzën për përfshirje në grup k riminal, është liruar ditën e sotme nga b urgu.

Lajmi është konfirmuar nga daja i saj avokati Saimir Visha.  Visha theksoi se ai ka drekuar gjatë ditës së sotme me Lilën dhe se ndaj saj kanë rënë të gjitha akuzat.

“Jam kthyer sot nga Italia. Kam drekuar me të. Janë pushuar të gjitha akuzat. E gjitha një keqkuptim. Pafajësia e saj ka qenë që në momentet e para. Kam qenë me të. Më vjen turp që bashkëpunëtorët tanë, kanë vjellur vrer për Elsën.”-tha Visha.

Ndalimi i i këngëtares thabiti gjerësisht shqiptarët të cilët e njihnin këngëtaren si një figurë të pastër të skenës dhe shumë prej tyre e shihnin si idhull.

Thuajse në cdo këngë të sajën në youtube, këto dy ditë ka një rritje klikimesh prej më shumë se 10-12 mijë në secilën këngë të saj. Elsa ka fituar cmimet kryesore në festivalet e muzikës në Shqipëri, madje ajo arriti të në përfaqësonte denjësisht edhe në Sanremo me këgën “Valeria”.

Për fat të keq duhej ndalimi i Elsa Lilës nga policia, që shqptarët të hynin në Youtube dhe të dëgjonin këngët e saj, ku shumica prej tyre janë kryevepra.

Publikuar nga Publik Media