FOTO/ Ja si ishte kengëtarja kosovare e vogël

Aktualisht ajo është një nga këngëtaret më me zë në industrinë tonë muzikore. Është fjala për Filloreta Raçi ose e njohur nga të gjithë si Fifi, sot gëzon një popullaritet të madh. Kohëve të fundit ajo po jeton një periudhë të artë si nga ana personale dhe ajo profesionale.

Mirëpo shumë pak nga ju e dini si dukej kengëtarja kosovare e vogël. Fotoja e mësipërme është e shkëputur nga albumi fotografik i këngëtares në fëmijërinë e saj.

1

Në foto, Fifi duket ndryshe me flokët e prera shkurt, fytyrën rrumbullake, por gjithmonë me buzëqeshjen e ëmbël në fytyrë.

Publikuar nga Publik Media