Gaz Paja imiton Ylli Bakën

Që Gaz Paja imiton shumë mirë, kjo është diçka që dihet, pavarësisht se ai ka krijuar personazhe dhe në “Portokalli” interpreton ato role. Megjithatë në kohën e pushimit artisti sërish nuk ndahet nga aktrimi. Një video e javëve më parë është zbuluar nga “Kimikati”, pra Olsi Bylyku. Në të Gazi është duke bërë një kombinim mes zërit dhe këngëve të Ylli Bakës.

Ndoshta ju ka shpëtuar kjo video, por nuk duhet ta humbisni. Spontaniteti i Gazit është i adhurueshëm, ashtu si këngët dhe zëri i Ylli Bakës

https://www.instagram.com/p/BROaSP-gZTX/