Ilir Meta publikon foton me ndryshimet që i kanë ndodhur Tiranës: Koha për t’u zgjuar, që të çlirohet dhe të marrë frymë përsëri!

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka publikuar një foto ne Facebook të Tiranës, në vitin 1980 dhe në vitin 2021.

Në këtë foto shihet qartë ndryshimi që ka ndodhur me kryeqytetin

Koha për t’u zgjuar që Tirana të çlirohet dhe të marrë frymë përsëri!”, shkruan Meta.

Publikuar nga Publik Media