Liberalizimin e vizave për Kosovën, Kurti: Vendim i rëndësishëm, por i vonuar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka mirëpritur qëndrimin e shteteve anëtare të BE për procesin e liberalizimit të vizave për Kosovën, ndonëse e ka quajtur të vonuar.

Më tej shton se vendimi është njohje dhe konfirmim i përkushtimit tonë për sundimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit, forcimin e kontrollit kufitar dhe menaxhimin e migrimit.