Luizi pesimist: “Big Brother”-in nuk e fitoj unë

Nuk jam imazhi i duhur

Luiz Ejlli ka deklaruar arsyen pse ai nuk mund të jetë fitues i Big Brother Vip.

Sipas Luizit, nëse ai dhe Kiara janë në finale ai do që t’ia jap fitoren Kiarës.

Arsyeja pse këngëtari mendon se nuk mund ta fitojë, është sepse ai nuk është imazhi i duhur që i duhet shqiptarëve.

Luizi duke i folu me embëlsi Kiarës, tha se Shqipëria ka nevojë brishtësi dhe embëlsi, cilësi që ashtu sikurse dhe ai tha nuk i mungojnë Kiarës.

“Unë dhe ti jemi në finale dhe e fiton ti. Dua të ta jap ty “Big Brother-in” se të dua, e meriton. E di pse nuk e fitoj unë? Sepse nuk jam imazhi i duhur që i duhet shqiptarëve. Shqipëria ka nevojë për brishtësi, dashuri, ëmbëlsi, nuk jam unë për këtë punë”-tha ai.

Publikuar nga Publik Media