Mbyti nënën e tij me plastmasë, Albi ishte ekselent në SHBA

Ngjarja e rëndë që ndodhi në lagjen “Partizani” në Përmet më 3 maj, ku një çështje familjare shkoi tragjikisht jashtë kontrollit, ka shokuar komunitetin. Zenia Muhollari humbi jetën pasi u mbyt nga djali i saj, Albi Muhollari, pas një debati të ashpër. Albi, 24 vjeç, u arrestua menjëherë pas incidentit.

Kjo ngjarje ka shkaktuar trishtim dhe zhgënjim në të gjithë qytetin. Albi ishte një person i njohur për aftësitë e tij akademike, ishte kthyer nga Amerika vetëm disa ditë më parë dhe kishte një profil të pastër penalisht. Një aspekt i tillë e bëri incidentin akoma më të papritur për komunitetin.

Pas arrestimit, Albi Muhollari pranoi përgjegjësinë për krimin dhe e cilësoi veprimin e tij si i pafalshëm, duke thënë se meriton të ndëshkohet. Nga ana tjetër, babai i tij ka akuzuar doktorin për mos trajtimin e duhur të djalit të tij për shfaqjen e tij të qëndrueshme psikologjike.

Publikuar nga Publik Media