Nuk keni uje? Pini coca cola!

 Flini dhe votoni me gurmazin të tharë nga etja!


Artan Fuga
Cmimi i ujit qe pime, lahemi, perdorim neper dushe,WC, bejme supen, taratorin, dhallen, dje u percaktua nga:

Shkalla e amoralitetit politik brenda nje grupimi keshilltaresh, pra atyre te LSI.
Shkalla e korruptimit politik nga administrata.
Marredhenia e bashkise me mediat.
Numri i militanteve gjoja protestues te shkallen e bashkise.
Paaftesia e opozites per veprim politik.
Etj. dukuri jo ekonomike.

E kuptoni o njerez se ne cfare derexhejeje ka arritur menaxhimimi i hapesira et urbane???
Ekonomia dhe administrimi nuk percaktohen nga nevojat tona, nuk drejtohet nga logjika ekonomike, por thjesht nga trafiqet e influencave politike dhe nga humori i individeve qe as i njohim as na njohin, as i kemi zgjedhur as na perfaqesojne.

Por, vazhdoni flini, beni gjumin e vapes dhe blini ujin ne dyqan se ai eshte cmimi i vertete i ujit qe na kane hedhur si dush i ftohte mbi koke kryetaret e bashkive ne keto njezet vjet.
Flini dhe votoni me gurmazin te thare nga etja!
Nuk keni uje? Pini coca cola!