Pagat e uleta? E kujt i plasi? Luisi komementon cicat e konkurentes ne BBV

Mentor KIKIA

Luisi komenton cicat e konkurentes ne BB

Ne kemi pagat me te uleta ne rajon, thote kjo tabela e “Monitor”-it.

Edhe?

Kafenete plot jane, nuk gjen vend ku te ulesh.
Ne fundjave, ne periferite e Tiranes, lolalet qe sherbejne mish qingji e pula me jufka skane vend per parkimin e makinave?

Po me shtresen e vafer ca behet? Po neper fshatra e qytetet e vegjel?
Njesoj eshte, sipas mundesise. Nese ska pule, nje kafe dhe dy dopjo raki i sigurojne. Tre muaj pune ne Greqi dhe dalin shpenzimet e vitit. Popull pa pretendime jemi ne.

Pagat e uleta? E kujt i plasi?

Lajmet me te lexuara ne rrjet jane:
-Luisi komenton cicat e konkurentes ne BB
-Gruaja ia drodhi burrit dhe erdhi ti kerkoje falje ne TV
-Fotoja e rralle e Rudines me vazjen e burrit
…….