Pas ndarjes, Mimoza Shkodra feston shumë e lumtur

 

Mimoza Shkodra vazhdimisht po shfaqet duke qeshur.

Duket se këngëtares Mimoza Shkodra nuk i ka lënë shenjë ndarja nga ish-i fejuari i saj, Seldi.

Të paktën kështu lë ajo të kuptohet, me fotografi të publikon ku shihet gjithmonë e lumtur dhe duke qeshur.

Mimoza nuk ka bërë ende asnjë koment për ndarjen dhe duket se do të vazhdojë të mos merret me këtë temë më