Përmbytet anija me emigrantë në Mykonos, gjendet trupat e tri viktimave

Një anije është përmbytur në afërsi të Mykonos në Greqi gjatë mëngjesit të së premtes.

Deri më tani janë gjetur trupat e tre emigrantëve, një burri dhe dy grave.

Publikuar nga Publik Media