Shkollën “Feti Vogli” në Baldushk i bie suvaja, për pak rrezikohen nxënësit

Shembja e suvasë në shkollën “Feti Vogli” në Baldushk për pak ka rrezikua jetën e nxënësve.

Incidenti është raportuar në redaksinë e JOQ nga një qytetar i cili shkruan se muret e kësaj shkolle nuk janë rregulluar mirë.

Në këtë godinë është shembur tavani dhe ngjarja ka ndodhur ditën e sotme.

Nuk raportohet për të lënduar, por shumica e nxënësve janë larguar pas shembjes së suvasë./joq

Publikuar nga Publik Media