“Thyhet” aleanca mes Oltës dhe Qetsorit

Me hyrjen e Qetsor Ferunajt në shtëpinë e “Big Brother VIP u duk fillimisht se Olta Gixhari gjeti në aleat të ri në “luftën” kundë Luizit.

Ndërkohë duket se “marrëveshja” mes tyre është prishur përfundimisht teksa dyshja kanë debatuar me njëri-tjetrin, debat që ka qenë jo edhe aq i thjeshtë.

Gjithcka ka nisur nga fakti që vlonjati ka bërë disa batuta të pakëndshme sipas Oltës gjatë mbrëmjes së djeshme, të cilat, gjithmonë sipas aktores, kanë qenë “të tepruara”.

Ndërsa Qetsori mendon se kjo sjellje e saj bëhet për shkak të influencës së Luizit mbi Oltën, duket qenë se kanë qenë “të bashkuar” në “sfidën e siamezëve” dhe kanë kaluar disa ditë me njëri-tjetrin.

Mes tyre pati edhe përdorim fjalësh si “kërcënim”, edhe pse nuk pati kërcënime të drejtëprdrejta.

Publikuar nga Publik Media