‘TikTok’ renditet në listën e “Top-20” kompanive më të mëdha në botë

TikTok” ka lënë në hije të gjitha rrjetet sociale duke u renditur në “Top-20” kompanitë dhe markat më kryesore në botë.

Platforma sociale, “TikTok” renditet në vendin e 10-të në listë duke lënë pas “Facebook”, “Instagram”, “WhatsApp” apo “Wechat”.

Pas “TikTok”, renditet “Facebook”, në vendin e 14-të në listë, ndërsa WeChat renditet e 20-të.

Më tej “Instagram” renditet e 26-të në listën e kompanive më të mëdha në botë.

Pra, sa i përket renditjes, në 20 kompanitë më kryesore në botë, dy kompani të mediave sociale i përkasin Kinës, si “TikTok” dhe “Wechat”, ndërsa “Facebook” i përket SHBA-së.

“TikTok” lë në hije “Facebook” dhe