Tiranë / Një pallat afër godinës së SPAK-ut përfshihet nga flakët

Një zjarr i rëndë ka shpërthyer në një pallat në kompleksin Usluga, që ndodhet pranë SPAK-ut në Tiranë. Në përgjigje të menjëhershme, forcat e Policisë dhe zjarrfikësit kanë mbërritur në vendngjarje për të ndaluar përhapjen e flakëve dhe për të zbardhur shkaqet e zjarrit.

Deri në këtë moment, nuk disponohen informacione për persona të lënduar ose dëme materiale. Autoritetet janë në terren dhe po bëjnë hetimet e nevojshme për të marrë detaje më të plota dhe për të vlerësuar pasojat e zjarrit.

Do të vazhdojmë të monitorojmë ngjarjen dhe do t’ju informojmë nëse ka zhvillime të reja ose informacione shtesë në dispozicion.

Publikuar nga Publik Media