TRUSHILLA – harta e Shqipërisë së madhe në mes të Beogradit !

 

TRUSHILLA – harta e Shqipërisë së madhe në mes të Beogradit !

Sipas një mesazhi të ardhur në redaksinë e Publik.Live:

“Pershendetje, gjeta rastesisht nje “brand” qe ka bere nje fushate teper interesante me teme patriotike dhe kane bere sete fotografike ne ulqin, shkup dhe beograd, mendova tjua dergoj ju per te vetmin motiv qe ne keto kohe kaq te turbullta dhe po degjojme vetem vrasje e krize e mira eshte ti transmetoni njerezve sadopak pozitivitet aq me shume me dicka kaq simbolike dhe patriotike per vet faktin se cfare ka dashur te thote autori, anonim ju lutem”

Sipas publikimeve zyrtare te brand-it, koleksioni mban emrin VATAN me karakter patriotik. “Për ti kujtuar botës se kush jemi, koleksioni i parë VATAN nga TRUSHILLA, ka shkelur ne qytetet më ikonike të Ballkanit(Ulqin, Beograd, Shkup) duke lënë gjurmë për të ardhmen”

Nga burimet e Publik.Live mësohet se TRUSHILLA do të lançojë së shpejti koleksionin e 2-të VATAN në sezonin Vjeshtë/Dimër 2022

Brand-i nuk njihet vetëm dizanjet e veçanta por edhe për simbolikat dhe mesazhet që çdo produkt përfaqëson.

Katalogu me fotot e fushatës VATAN BALKAN TOUR ’22 :
https://www.instagram.com/trushillaofficial/guide/vatan-balkan-tour-22/17888119973546862/

Katalogu me fotot e fushatës VATAN BALKAN TOUR ’22 :

https://www.instagram.com/trushillaofficial/guide/vatan-balkan-tour-22/17888119973546862/

https://www.instagram.com/trushillaofficial/guide/vatan-balkan-tour-22/17888119973546862/?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Sipas publikimeve zyrtare te brand-it, koleksioni mban emrin VATAN me karakter patriotik. “Për ti kujtuar botës se kush jemi, koleksioni i parë VATAN nga TRUSHILLA, ka shkelur ne qytetet më ikonike të Ballkanit(Ulqin, Beograd, Shkup) duke lënë gjurmë për të ardhmen”

Publikuar nga Publik Media