Xhelal Mziu: Nuk njoh as Bashën dhe as Berishën, PD duhet unifikuar

Pas përfundimit të mbledhjet së grupit të PD, Xhelal Mziu zhvilluar një komunikim për mediat.

Ai ka thënë se Partia Demokratike duhet të bashkohet dhe të jetë e unifikuar që të jetë konkurruese në zgjedhjet e 2025.

“Nëse nuk kemi një PD të bashkuar nuk do të jemi konkurruar në zgjedhjet e 2025.Puna e parë duhet të jetë unifikimi i PD dhe kur të ndodhë procesi i unifikimit do të kemi edhe zgjedhje të reja”, ka thënë ai.

Publikuar nga Publik Media