Zbulohet çmimi/ Sa do të kushtojë seria e re e Samsung 23

Pas një sërë lajmesh për daljen në treg të serisë së re të Samsung, tashmë është është zbuluar dhe çmimi që celulari i ri i komapnisë do të ketë në treg.

Sipas mediave çmimet renditen si më poshtë:

Galaxy S23 8/128GB: 949 €
Galaxy S23 8/256GB: 1009 €
Galaxy S23+ 8/256 GB: 1,199 €
Galaxy S23+ 8/512 GB: 1,319 €
Galaxy S23 Ultra 8/256 GB: 1,399 €
Galaxy S23 Ultra 12/512 GB: 1,579 €

Krahasuar me çmimet e Galaxy S22 të vitit të kaluar, ne shohim një rritje prej rreth 100 € në modelet e thjeshta S23 dhe S23+.

Gjithashtu shohim një përmirësim në kapacitet në krahasim me 128 GB të paraardhësit të tij.

Modeli kryesor i serisë me 12 GB RAM dhe 512 GB hapësirë ??ruajtëse është 130 € më i shtrenjtë se ai i vitit të kaluar.

Publikuar nga Publik Media